Ik heb een vraag

Specialiteiten

Het recht bestaat uit verschillende rechtsmateries. Meyer advocaten heeft zich na al deze jaren gespecialiseerd in de volgende domeinen:

Waarom kiezen voor Meyer Advocaten?

Er zijn veel andere advocaten en advocatenkantoren. Ze doen allemaal hetzelfde. Niet precies. Het hangt van de mensen af. Dus wat maakt Meyer Advocaat anders, zodat je met hen wilt werken?.

Persoonlijke aanpak

Meyer Advocaten is een kleine organisatie. Uw zaak wordt niet zomaar aan een andere medewerker van de organisatie gegeven. Uw zaak wordt behandeld door de persoon met wie u alle interacties had.

Vindingrijkheid

Meyer Advocaten durft out of the box te denken en onderzoekt of analyseert hoe uw zaak best kan worden opgelost of met welk advies u het meest gebaat bent.

Doorzetting

Opgeven staat niet in het woordenboek van Meyer Advocaten. Er is altijd een manier om een oplossing te vinden voor het probleem. Altijd.

Onze aanpak


Soms wordt het contacteren van een advocaat beschouwd als een enorme stap. Niets van dit alles is waar. Kijk zelf hoe wij normaal te werk gaan.

Onze aanpak
 1. 1
  U stelt uw vraag

  Vul het contactformulier in en geef zoveel mogelijk informatie om een goed beeld te kunnen geven van uw situatie.

 2. 2
  Uw vraag wordt door ons doorgenomen

  Op basis van de door u verstrekte informatie kunnen wij nagaan of uw verzoek door ons kan worden behandeld of dat wij meer informatie nodig hebben

 3. 3
  We nemen met u contact op

  Dan nemen wij contact met u op en bespreken verschillende opties die voor uw situatie mogelijk zijn. Dit is ook het moment waarop u beslist om met ons verder te gaan en waar de financiële afspraken worden gemaakt.

 4. 4
  We starten de activitieiten voor u op

  Nu begint het echte werk. Specifieke informatie of instructies worden gegeven, we gaan naar de rechtbank en behandelen de zaak op basis van de gegeven instructies

Enkele details over Meyer Advocaten image

Enkele details over Meyer Advocaten

Els Meyer studeerde in 2003 af als licentiaat in de rechten aan de Vrije Universiteit Brussel en behaalde vervolgens een licentie in notarieel recht.Sinds 2004 is Els advocaat aan de balie te Brussel, met specialisatie in volgende materies: Familierecht, Erfrecht, Burgerlijk Recht, Handelsrecht, Wegverkeersrecht en Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht.Els heeft sindsdien voldoende ervaring opgedaan en weet het best in welke dossiers zij uitblinkt.

Contact

Ik heb een vraag
 • Beekstraat 5, 1860 Meise

 • 0473/66.51.32

 • els@advocaatmeyer.beGetuigenissen

Dat is wat de verschillende cliënten van Meyer Advocaten over hun behandelde zaak vertellen.

Tanguy Lesseliers image

Tanguy Lesseliers


Alle woorden tellen. Soms is men zich niet bewust van de gevolgen van bepaalde woorden. Door samen met Meyer advocaten het verhoor voor te bereiden kon ook op een correcte manier het verhoor bij de politie gebeuren.

Erik De Jonge image

Erik De Jonge


Scheiden is geen gemakkelijke zaak. Het wordt vaak gezegd dat je eerst bij de advocaat moet langsgaan om latere problemen te voorkomen. Dit is dus niet gebeurd. Dankzij Meyer advocaten werd de scheiding correct afgehandeld

Jules De Vro image

Jules De Vro


Je richt een bedrijf op met je beste vriend. Je telt niet de uren die je samen werkt. Dan werkt er opeens niets meer. Dankzij de goede raad van Meyer Advocats heb ik niet alles verloren met het verlies van het bedrijf.